Ota yhteyttä ja tietoa meistä

Toptuote verkkokaupasta

saat kotiisi omaperäisiä, värikkäitä ja kiinnostavia tuotteita kausien mukaan. Osa tuotteistamme on pysyviä ja edullisesta valikoimastamme löydät  aina myös ajankohtaisia kausituotteita. Kuuntelemme sinua ja toiveitasi ja tuomme markkinoille asiakkaidemme toivomia tuotteita.

Olemme perheyritys joka on perustettu 2006, toimialamme on laaja ja siihen kuuluu sähköasennukset, polkupyörä- ja pienkonehuolto, sekä kaikkea palvelua, mitä lähikylässä tarvitaan. Rakennamme terassin, siivoamme ja hoidamme pihan, autamme arjessa, olemme mukana tarvittaessa. Haluamme olla lähelläsi ja auttaa monissa kodin töissä.

Toptuote verkkokauppa syntyi myös tästä ideasta, haluamme tuoda omaperäisiä, värikkäitä ja mielenkiintoisia tuotteita kausien mukaan, kaikkiin Suomen koteihin ja näin piristää päivääsi. Näin olemme lähellä myös sinua.

Verkkokaupan tuotteet toimitetaan Espanjasta luotettavalta taholta, joten kaikkia myynnissä olevia tuotteita emme itse pääse testaamaan, mutta asiakaspalvelumme on aina auki sinulle ja yhdessä ratkaisemme tarvittavat asiat. Ota siis rohkeasti yhteyttä, on kyse tuotteista, sivuistamme tai tilauksesta. Palautteet ovat aina tervetulleita, sillä se auttaa meitä palvelemaan paremmin ja löytämään lisää mielenkiintoisia kohteita myyntiin.

Kyläpalvelu Henttonen / Toptuote verkkokauppa

Revontie 14 B 9

07170 Pornainen

Y-tunnus: 2066561-6

Asiakaspalvelu vastaa osoitteessa:

toptuote@gmail.com

puhelin: 040 7264912 (laitathan ensin tekstiviestillä soittopyynnön, niin soitamme sinulle takaisin.)